skip to Main Content
De grootste vraagbaak over Spanje
De Zeeman Winkels In Spanje

De Zeeman winkels in Spanje

De Nederlandse Zeeman winkelketen is sinds 2015 ook aanwezig in Spanje met eigen winkels die voor het eerst geopend werden in de provincie Girona in de gemeente Figueres en daarna wist uit te breiden naar meer dan 25 winkels, allemaal gelegen in de autonome deelstaat Catalonië. Er zijn echter plannen om verder uit te breiden in Spanje.

Zeeman textielSupers is een Nederlandse winkelketen met 1.250 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en sinds 2015 ook in Spanje. De eerste winkel werd geopend in maart 1967 door Jan Zeeman (1942) in Alphen aan den Rijn. Dit was een soort supermarkt voor kleding, en sloeg goed aan, zodat al snel de tweede vestiging werd geopend.

In 2015 werd de eerste Spaanse Zeeman winkel geopend in de stad Figueres (bekend van het Dalí museum) gevolgd door een winkel in de stad Girona. Na de eerste winkels in de provincie Girona werden er diverse winkels geopend in de stad Barcelona gevolgd door winkels in de randsteden van Barcelona.

Ook breidde Zeeman uit naar de provincie Tarragona waar winkels zijn te vinden in de steden Reus en Tarragona. Op dit moment (mei 2018) heeft Zeeman 27 winkels in Spanje waarbij alle vestigingen gelegen zijn in de autonome deelstaat Catalonië. Bekijk alle winkels HIER.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. InTorremolinos zou ook een mooie optie zijn. Ik kom daar zelf vaak dus ik weet wat het huidige aanbod is. Overwegend Nederlands gebied dus naamsbekendheid is er al. Ik werk zelf ook in de retail.

Geef een reactie

Laat ons weten wat je van dit artikel vindt of als je meer wilt weten.

Back To Top