De ACTION winkels in Spanje

De ACTION winkels in Spanje
Beeld: Action.es

De Nederlandse non-food-discountwinkelketen Action is sinds februari 2022 ook in Spanje te vinden. Op het moment van schrijven zijn er zeven winkels geopend in Catalonië. De kans is groot dat als de Action-formule aanslaat in Spanje en er een logistiek centrum bijkomt dat Action verder gaat uitbreiden naar andere regio’s. (laatste aanpassing op 16 februari 2023)

Er zijn op dit moment (februari 2023) 7 Action winkels in Spanje. Op 17 februari 2022 werd de eerste Action-vestiging geopend in Girona. Twee weken later op 3 maart 2022 werd een tweede winkel geopend in de stad Sabadell gevolgd door een derde Action winkel in L’Hospitalet de Llobregat op 17 maart 2022. Uiteindelijk werd de vierde Action-vestiging op 14 april 2022 geopend in de Catalaanse stad Figueres. Op 3 november werd in het winkelgebied Les Gavarres bij Tarragona de vijfde Action-winkel van Spanje geopend.

Op 16 februari 2023 werd de zevende Action-winkel van Spanje geopend, precies één jaar na de eerste opening in Girona in februari 2022. Het is de eerste winkel van Action buiten Catalonië die werd geopend in Alcalá de Henares, op 45 minuten rijden van het centrum van Madrid.

Alle zeven Action winkels worden voorzien van artikelen via het logistieke centrum, gelegen in Labastide in Frankrijk. Daarom is als eerste autonome regio Catalonië gekozen vanwege de nabijheid bij de Franse grens. 

HELAAS is er nog niets bekend over de opening van andere Action winkels in de overige autonome regio’s. Jullie als lezers vragen ons vaak of wij dat wellicht weten en op onze website SpanjeVandaag hebben we in juli 2022 een interview gehad met Action Spanje. KLIK HIER om het artikel te lezen..

Alle Action winkels in Spanje bieden meer dan 6.000 producten van hoge kwaliteit met minimaal 1.500 producten die minder dan 2 euro kosten. Daarnaast voegt de keten in Spanje wekelijks 150 nieuwe artikelen toe, waaronder meer dan 350 grote merken en meer dan 70 huismerken.

Sinds februari 2022 is de Spaanse versie van de Action website online en kun je die HIER bekijken. Op de Facebookpagina voor de Spaanse Action die je HIER vindt wordt regelmatig nieuws geplaatst. Je kunt Action Spanje ook HIER volgen op Instagram. In de zomer van 2022 werd ook een Action-app voor Spanje gelanceerd.

Scroll naar boven