De ACTION winkels in Spanje

De ACTION winkels in Spanje
Beeld: Action.es

De Nederlandse non-food-discountwinkelketen Action is sinds 2022 ook in Spanje te vinden. Op het moment van schrijven zijn er in twee maanden tijd vier winkels geopend in Catalonië. De kans is groot dat als de Action-formule aanslaat in Spanje en er een logistiek centrum bijkomt dat Action verder gaat uitbreiden naar andere regio’s.

Er zijn op dit moment (april 2022) 4 Action winkels in Spanje. Op 17 februari 2022 werd de eerste Action vestiging geopend in Girona. Twee weken later op 3 maart 2022 werd een tweede winkel geopend in de stad Sabadell gevolgd door een derde Action winkel in L’Hospitalet de Llobregat op 17 maart 2022. Uiteindelijk werd de vierde Action vestiging op 14 april 2022 geopend in de Catalaanse stad Figueres.

Alle vier de Action winkels worden voorzien van artikelen via het logistieke centrum, gelegen in Labastide in Frankrijk. Daarom is als eerste autonome regio Catalonië gekozen vanwege de nabijheid bij de Franse grens. 

HELAAS is er nog niets bekend over de opening van andere Action winkels in de overige autonome regio’s. Jullie als lezers vragen ons vaak of wij dat wellicht weten maar ondanks onze vragen aan het Action-team in Spanje hebben we nooit een antwoord gekregen. Afwachten dus.

Alle Action winkels in Spanje bieden meer dan 6.000 producten van hoge kwaliteit met minimaal 1.500 producten die minder dan 2 euro kosten. Daarnaast voegt de keten in Spanje wekelijks 150 nieuwe artikelen toe, waaronder meer dan 350 grote merken en meer dan 70 huismerken.

Sinds februari 2022 is de Spaanse versie van de Action website online en kun je die HIER bekijken. Op de Facebookpagina voor de Spaanse Action die je HIER vindt wordt regelmatig nieuws geplaatst. Je kunt Action Spanje ook HIER volgen op Instagram.

Scroll naar top